Ішов город через баран, не йшов, а біг, чи волочився...
Пане Романе, хіба може "нить" (я зрозумів як нитка!) кипіти, хіба що в вольфрамова у електрочайнику, але порівняння (доволі слабке) "кохання нить" може перерватися, затремтіти, зазвучати струною, але не кипіти, чи застигати...
Песимізм і неправдивість подальших слів мене вражає ще більше! Ромео! Будьте сильним! Бо Ваші слова - це слова слабака, який не живе, кохає, бореться, а амебно існує ...
Не беручи до уваги попередній коментар, скажу, що цілком зрозуміла ідея твору. Єдине, що не подобається - що життя без неї це смерть. Ось це дійсно турбує, бо треба жити, навіть якщо тебе і перестали кохати.
Якби були усі такі, як радить Василь, то не було б мабудь романтиків.
Ох і хитра Світланка, щоб не образити двох Василів, погодилася спочатку з одним, а потім - підтримала іншого!
А вам, пане Василю, скажу, що романтики, то не є слабаки, бо вони оптимісти, так що хочете брати до уваги чи будете ігнорувати, цим Ви світ не змінете і нікого не здивуєте!
Якщо йдеться про "життя без неї " - без ВОДИ , то цілком погоджуюсь як з автором так і з тезкою!!! :)
Коли я писала коментар, то не думала про ваші коментарі, а просто сказала те що хотіла от і все. І взагалі, про які образи може йтися?! Всі ми тут дорослі люди, і кожен вільно говорить те, що хоче, але так, щоб сказане не принизило іншу людину. А от ви мене образили!
Шановна Світланко, даруйте за мою іронію, але написав коментар так як прочитав і зрозумів Ваш: "Я згодна з Василем (virchi) занадто багато песимізму! І слово "нить" ну якесь вже занадто російське!"
Так як пан Василь (virchi) не писав про песимізм і про "нить" ( це був мій коментар) , а навпаки не погоджувався з моєю думкою, то в результаті Ваш коментар є симбіозом двох наших (Василівських!) думок! І більш того, мене не згадуючи, Ви в коментарі більш на моєму боці! Ось така моя була суб'єктивна і іронічна думка! А слово "образити" треба би взяти у лапки, така сталася оказія, що тут ніби стикнулися обрАзи з Образами...
В любому випадку, звичайно, прошу мене вибачити, якщо я не коректно висловився!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")