Мелодія дощу....Мелодія дощу... Пробігла по дорозі досхочу І стукнули всі ноти об вікно, А що моє життя...Одна любов.
Що увійшла із краплями дощу, Зустріла звук і пристрастну грозу, Торкнула парасолю у руках, Звучала доля у твоїх словах.
І небеса спустили струни дня, Та огорнула на віки серця, І грала музика ,десь у душі,- У цім житті були ми не чужі...
|