Це точно вже колись
було,
Тоді, коли усе
цвіло,
Крізь аромат
ліричних фраз
Поцілував я вперше
Вас.
Було колись все
саме так,
Як і тепер, Ваш
зодіак
З моїм у небесах
співпав,
Тоді тропою диких трав
До Вас, Магноліє,
прибіг
І, як тепер, припав
до ніг
З букетиком
весняних барв
Я Вас так щиро
покохав.
Благав тоді – не проженіть,
Піймайте пристрастю
у сіть,
І ,як тоді, я
тільки Ваш,
Коли взяли на
абордаж
Моє життя і знову й
знов
Мою безжально пили
кров,
І, як тепер, так і тоді
Шовкові пасма
золоті
І руки-крила лиш у
Вас,
Моя Джокондо, мій
Парнас,
Це просто в мене «дежавю»,
Як і тоді, я Вас
люблю…
|