Лебедина пісня Цвітуть сади, і пахне ліс весною, Шумлять гаї, й сміються небеса. Над озером широким, над водою Кружля лебідка - грації краса.
Ось білі крила зачерпнули воду. Чекає птаха лебедя свого. А озеро дзеркалить її вроду, І верби кличуть вітами його.
Не довго ждала лебедя кохана Він прилетів, на тиху воду сів. У синь небес дивились її очі І він звичайно, поклик зрозумів.
Піднялась пара лебедів над лісом. Нестримні світлі почуття й бажання У спів перелилися, в ніжну пісню, У пісню лебедину про кохання.
А він кружляв, співав їй про любов. Голубив поглядом грайливо-ніжним То піднімався ввись, то опускався знов, Немов повітря був він їй потрібним.
Серця відкриті переповнені коханням... Їх бачили мисливців очі гострі... І раптом постріл... Тиша, й знову постріл... Були щасливі, та на жаль востаннє...
Вітаю на "анумо..."! Задум гарний, хоча не зовсім оригінальний, багато я чув подібних історій! Рими, ритм, розмір - треба доопрацювати! Порада на майбутнє - не римуйте однакових частин мови - такі рими називаються однотипними - звучить набагато цікавіше коли римуються різні частини мови! Рахуйте розмір... все вийде - головне бажання! Щасти!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")