Ти мов зоря,
Світиш і не згасаєш,
Любов дала мені,
Хоч сама цього не знаєш,
Любов дала мені,
Вдуші її лелію,
Живу я лиш у сні,
Коли протебе мрію,
Мої думки ти полонила,
Серце моє вітчинила,
Водночас просто розтоптала,
Хоч не знала ти, не знала,
Що до тебе вітчуваю,
Що у серці я своєму,
Які надії всеж плекаю,
Ти не знала, і не знаєш,
І серце навпіл розривалось,
Життя скінчилося здавалось,
Любов дала і відібрала,
Як би ти знала... як би знала.
|