Я Богу дякую за те,- Кохані мною люди поряд, Найбільш вжитті мені святе - Мого дитя яскравий погляд! Я вдячна Вам за кожну мить, Що подарована коханням, В серцях вона щедущ дзвенить І прикраша новим звучанням!
Я Богу дякую за все, Що зараз є передімною, Хай щастя в кожен дім внесе, А біди Вас минають стороною!
|