Серцем до серця , в чуттєвім єднанні. Щирістю ніжною зростає кохання. Весняним теплом зимної днини . В любові відродиться найдобріше в людині.
Плекаймо чарівних ніжностей море. Підтримки і захисту сильнії гори. Даруймо коханим пісню літнього гаю. Як ти відчуваєш, скажи «Я кохаю»
Люби не за щось, в тім є справжність кохання. В нім світле і чисте душ поєднання. І сила, що здатна негоду здолати. Серцем до серця , навічно з’єднати.
Гарний задум вірша! Хотілося би лише підправити технічно... бачу, що хтось уже оцінив вірш низькими балами не подавши обґрунтування...:( Я не оцінюю, бо вірю, що зможу поставити хороший бал по опрацюванні цього приємного твору! Щасти!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")