Переді мною завжди твої очі, Я впевнена, мене ти вже забув, Та знай-тобі завжди добра лиш хочу, Кого б ти не любив, і де б не був.
Сьогодні в тебе інша є кохана, Та вірно знаю я лише одне: Колись лиш я одна була жадана, І зараз ще кохаю я тебе.
Ніколи я не зможу позабути, Ті ночі,що зі мною проводив, І так хотіла б ща хоч раз почути, Слова ті,що мені ти говорив.
Ти говорив мені,що я єдина, Одна лиш я у твоєму житті, А я тебе так віддано любила, Тому і сліпо вірила тобі.
Пішов ти,не лишивши за собою, Надії на майбутні наші дні, Спаливши всі мости,пішов з другою, Лишивши тільки погляд свій мені.
Передімною завжди твої очі, Мені шкода,та ти мене забув, Та знай,тобі завжди добра лиш хочу, Кого б ти не кохав, і де б не був.
|