Покинь зі мною клітку метрополісу,
Забудь пароль і
вимкни інтернет,
Пора відчути запах
ранніх пролісків,
Весну пізнавши не з
новин газет.
Твої думки забиті
вщерть е-мейлами,
Очисти їх, почувши
голос мій,
Підемо в сад. Там
чарівними феями
Зустріне нас
весняний суховій.
Не передасть
програма телебачення
Нам аромат
розквітлого бузку,
Побач зі мною щось
давно небачене:
Берізки-юнки талію
струнку,
Стежину цвітом
березня уквітчану,
Розталу кригу
мрійниці-ріки,
Розтане лід, неначе
брили відчаю,
Впусти весну, їй
серденько відкрий.
Крізь монітор не
видно найдорожчого,
Краса себе приховує
здаля,
Нехай весна відкриє
сплячі очі нам,
Коли її стрічатиме
земля.
|