Прийшла весна, прийшло кохання,
і все навколо розцвіло,
Яке прекрасне це світання,
Таким ніколи не було,
Усі дороги йдуть від тебе,
І приведуть до тебе знов,
Тому шукати не потрібно,
Коли усе в тобі знайшов,
І новий день вже розпочався,
А з ним нове життя,
Я у тебе закохався,
Ти голубонька моя,
Цей вірш моє зізнання,
І відверто я скажу,
Ти моя перша і остання,
Тебе кохаю і люблю...
|