Ти одна сидиш в квартирі, Та старий альбом гортаєш, Згадуєш шкільні обличчя, Й каву попиваєш. Він уже не прийде, Викинь з голови, Він давно вже з іншою, Тож йому прости Він тебе не згадує, Просто не кричи! Просто не кричи! Боляче тобі образу пригадати, Та ще й сльози стали заважати. Могло бути все інакше, Та ця мара лиш у снах Він уже не прийде, Викинь з голови, Він давно вже з іншою, Тож йому прости Він тебе не згадує, Просто не кричи! Просто не кричи!
|