Любов -хвороба ця- мене зовсІм накрила, в блуканнях без кінця, але чомусь- на крилах.
У почуттях горю, а серденько палає, зустрінувши зорю- в обіймах потопаю.
Та ліків трохи є- від мук цих нескінченних: цілунок наділлє, нектар - в серця натхненних.
Хоча, буває все: брехня й слова шалені; хвороба ця трясе- коханнячком вогненним.
|