Затихло все і буря у душі, Душа змінилась,зачорствіли стелі Нема емоцій,мов я ще жива Але живу неначе у пустелі Живу в воді,вогню нема В одну цю мить стає плювати На те що ти кохання роздробив Не має сил руки навіть підняти Ти ж все убив Хоч би краплинку залишив Напилась болю,мовчки все стерпіла Не звикла турбувати так і знай Згадаєш може ту яка любила Та годі плакатись,поставлю крапку й край!
|