І що, скажи, у зиму понесем-
Осінній сум, розсипаний по вітах,
Чи свій давно зруйнований Едем,
Чи цей гербарій із пожухлих квітів?
Чи ці листи, зачитані до дір?
Чи вірші, вмиті болем і журбою?
Політ невдалий до далеких зір?
Ковчег надій, затоплений тобою?
Чи довгі тіні, п`яні від розлук?
Чи недопиті досі поцілунки?
Хрести мовчанням розіп`ятих рук,
А чи бажань таємних повні клунки?
Кохання відблиски у сяйві діадем
Чи таїнство останньої молитви?..
...Так важко ми з весни у зиму йдем,
...Як з поля битви...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")