Тільки тобою Осінь стає весною Проліски в лісі цвітуть Хмари по небу пливуть Тільки тобою, Тільки тобою. Сонце у море сіда, Вечір на місто спада Тільки тобою, Тільки тобою. Ранок приходить тобою Сльози здаються росою Тільки тобою. Тільки лиш ти Сили даєш мені йти Горе відступить з журбою Сенс набирає життя Коли поруч з тобою я!
То це не вірш-пісня? Якщо ні, то цей твір можна з легкістю "класти" на музику. Відмінно! Дуе сподобалось!!! (хоча по-моєму є певні неточності у будові твору - сподіваюсь на підказки інших користувачів)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")