З минулого тобі пишу листи - Там зовсім інші ми - і я, і ти, Там зовсім інший світ встає із забуття І я по-іншому оцінюю життя. Але змінить не може плин років Моїх до тебе ніжних почуттів. Тепер, як і тоді, і в снах, і наяву Лише тобою, лиш тобою я живу.
Кохана, Вір: любов моя жива, Вір: то не прості слова. Смисл мого життя - це ти. Я в полоні світлих мрій. Незабутній образ твій У моєму серці назавжди.
Хай час летить у зоряні світи,- Для мене в цьому світі є лиш ти. Тобі одній до ніг я небо прихилю. О, як безмежно я тебе одну люблю.
|