Скажи мені чи твоє серце?
Огнем палаючим горить,
Скажи мені струна кохання?
У серці твоїм ще бринить?
Скажи мені? що є надія,
Як важливо це тепер,
Ти прекрасна наче мрія,
І я вражений завмер,
Мені достатньо тільки слова,
Достатньо тільки одного,
Бо далі це пуста розмова,
Достатньо погляду твого...
|