Не зачіпай журливої струни Не зачіпай журливої струни, Нехай зі сну не будять опівночі Притихле серце вижухлі тони - Закутані у сиве поторочі.
Нехай мовчать полинні голоси Під куполом гіркої безнадії. Минуле в гості марно не проси, Сльозою не тривож надарма вії.
Бо згас вогонь і мрево неземне Розтануло за вікнами у долі, Тужлива пісня вже не заверне Чуття п'янкі, безрадно захололі.
І тільки ніч запеленає сум - Ясою обезкрилене звучання... Молю, не зачіпай журливих струн, Хай серцю сниться небо до світання. (23.08.13)
|