Прийшов той час коли нарешті Відчула я кохання в серці Не зовсім так як я бажала, В душі щось нове відчувала. Чому так сталось я не знаю, Ти так далеко,я тебе кохаю… Та поруч хочу я з тобою бути, Ніяк мені тебе не позабути. Я хочу знову усміхнутись, До тебе ніжно доторкнутись. Сумую зараз я без тебе, Між нами відстань, як безкрає небо. Але надія в серці не вмирає, І образ твій мене не покидає. Зустрічі з тобою буду я чекати, Про почуття свої сказати. Хоч час пройде не зовсім скоро, Бо він безкраїй наче море. Та вірю я, що це чекання, Здійснить всі мої сподівання.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")