Він та Вона – стрімкі ручаї, Він та Вона – самотні криниці. Він та Вона прагнуть її – Любові хмільної, живої водиці. Він та Вона – два різні світи, Він та Вона – збентежені душі, Він та Вона прагнуть знайти, Що соловей так витьохкує ружі. Він та Вона – терен життя, Він та Вона – пошук одвічний. Він та Вона – палке почуття Обійми розкриє у всесвіт свій ніжний.
|