Сьогодні день нахмурює
обличчя,
Холодний вітер чуба розвіва.
Я кожну мить тебе
до себе кличу,
До тебе піснею душа моя співа.
Важучі хмари
втоптані в багнюку
Над головою ковзають брудні.
Я подаю тобі,кохана ,руку,
Почуй ,як серце
клекотить в мені.
Ні ,то не
осінь золотом дарує,
І не вона влаштовує бали.
Моя Любов тебе до зречення цілує
За ті миттєвості,що разом ми були.
|