Допоки світить сонце- я твоя. Допоко нічка небо розстиляє. Лиш поруч тебе я стаю жива. Мене земну кохання окриляє Твоє безмежне.І нема кордонів. Розкуте тіло грішне і святе. Кохання вище правил і законів- Це щастя сяйво в серці золоте. Це одкровення, таїнство, молитва -" Ти мій єдиний, я твоя повік" Ми янголи, що виткані із світла. Це світло струменить в один потік. Допоки зорі падають на хвилі, Допоки існуватимуть світи, В коханні нашім будемо щасливі. З тобою я, зі мною,любий,ти.
|