А чи не однакова мені?
І не сором це сказати?!
Поки мрії ще живі,
Не потрібно поспішати,
Останній промінь сонця,
Душу зігріває,
мабуть ії пішлю гінця,
Та хто його чекає,
А що же далі що сказати?
Що залишить цей дзвінок?
Із часом властиво забувати,
Тужливо котиться гудок,
Та що? вона вже спала...
Це звичайно ще не крах,
Про неї думка не лишала,
І дзвінок лунає в моїх снах.
|