Привіт, це я, як в тебе справи? Пишу листа цього тобі, Бо знай, кохаю до безтями. На серці боляче мені… *** Не можу я так більше жити, Життя без тебе – це ніщо, Тебе завжди буду любити І не здолає мене ніхто. *** Чому життя не справедливе, Чому страждаю й плачу я І кров кипить у моїх жилах, Змінила ти моє життя. *** Не буду я тепер щасливий, В житті потрібна мені ти, Хочу померти в цю хвилину, Не хочу далі я іти. *** Хоч ми будемо просто друзі, Не згаснуть мої почуття, Тебе забути я не в змозі, Завжди кохати буду я. *** Ніхто мене не зрозуміє, На серці в мене тяжкий біль, Мене твій погляд ніжно гріє, Та сиплеш ти мені на рану сіль. *** Хоч може справді не судилось, Не хочеш дати мені шанс, Можливо б рішення змінилось У кращу сторону для нас. *** Вже краще бути мені другом, Аніж страждати більше в сотню раз Тоді ходила би по кругу Ненависть проклята між нас! *** Я вчора, ****, гірко плакав, Страшенний біль мене схопив… І ось на цьому ставлю крапку, Мені бракує просто слів…
|