Вірш, який я написав в 2007 році (десь в жовтні) Нам бути разом не судилось І вже змирився з фактом я, Ти в мене в серці залишилась І поміняла все життя. *** Ще й кажеш я тебе обідив! Ну чим же скривдив тебе я? Ще й замішала сюди ****!.. Вже зникнув сенс мого життя. *** Хоча ні в чому ти не винна, Я звинувачую тільки себе, Тут лиш моя одна провина, Не мав я прав кохать тебе. *** І хоч знаходжу я ще сили Вдавати ніби все гаразд Та дочекаюсь я години, Коли життя з’єднає нас. *** Ти кажеш я ще юний, Зовсім не знаєш ти мене! Ножем штрикнула, ніби, в груди, І біль ніколи не мине…
|