Була весна,цвіли сади,
Трава росою вмилась,
В моїм житті -з'явився ти
Душа тобі відкрилась.
Багато років разом ми
В своїх серцях несем любов
Життєвими дорогами
В серцях несем кохання знов.
І щоб не сталося в житті
Ми будемо триматись,
Я руку дам , а ти -мені,
Щоб на плаву лишатись.
нам перешкоди не страшні,
Ми вдвох- велика сила
Тобі всміхнусь, а ти- мені
Й недобре відлетіло.
Моя рука в твоїй руці
І не страшні печалі,
Тобі всміхнусь , а ти- мені
І разом підем далі.
|