Я подарую тобі...
сна'ги.
До мого серця ти...
маєш завітати.
Я подарую
усього себе.
У своїх руцях...
світ тримаєш.
Із келиха
нашої любові -
випий, прошу...
трошки спраги
палкої мо'ї.
І поцілуй
наші вуста,
що так чекали
те'бе
серед мандрівочок
життя...
Лишень поцілуй...
лишень.
Я віддаю тобі
ці шля'хи,
що вже є зовсім
і не мої...
Ці всі стежинки,
що лишень
до обійм серць
вели.
Забарвлюсь я рум' янцем
пристрасті
до те'бе...
Пізнають ніжність очі
тво'ї
у моїх
люблячих вустах.
Я народився, щоб бути
в то'бі.
Я народився
лишень з тобою...
І я люблю тебе
недовго,
але ще довше
за життя...
І коли ехо
існування...
мо'го зникне,
я любитиму
лиш те'бе
в інших зо'рях...
інших коханнях
в різних світах...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")