Він не для тебе, Відкрий очі. Згадай свої безсонні ночі, Коли ти дивишся в вікно Виглядаєш його, Спільні фотографії рвеш, Думаєш, такого не знайдеш. Плачеш... Залишитись благаєш, Без нього життя не знаєш, Та він не для тебе!
Повір, він не для тебе Пожалій себе! Згадай... Як він тікав, Саму кидав... А ти на нього чекала, Лиш побачити бажала... Де він? Ти цього не знала! Зроби висновок, він не для тебе Відкрий свої блакитні, заплакані очі!
Навіщо такі побивання, моя голубко?... В тебе попереду ще багато недоспаних ночей, закоханих очей і цікавих зустрічей... Чи не пробувала ти все це записати, тільки прозою, адже там більше свободи, та й про рими дбати не треба...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")