Тихий шепіт вулиць у темряві,
І я йду немов би крізь туман,
Біь в душі і гра в моїй уяві,
І знов залишився я сам,
І знову крок, і знову в безвість,
Всеодно мені нікуди іти,
І депресії гірка тверезість
І, що божаю я знайти?
Ліхтар діливя з тишою нічною
І на стінах малював,
Потія я зустрівся із тобою,
Та вже нічого не сказав,
Ти посміхалась іронічно,
І я все те добре знав,
Нема в житті щоби на вічно,
Коли ніколи не кохав,
І я туди,- скоріш в темряву,
Хай поглине все туман,
І почув я крізь уяву,
Н, що привіт Роман...
|