Води пролито-перелито… В дощах стоїть осінній сад,
Де все ще спогадом про літо
Червоні яблука висять,
Де на останньому листкові
Дощ викарбовує слова
Про те, що яблука любові
Чомусь ніхто так й не зірвав...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")