Останні краплини дощу,
Вистукують пісні акорди,
Я ноти в блокнот запишу,
Мої життьовії кросворди.
Коли забіліє земля,
Безвучно довкілля закриє,
Я в хату впущу скрипаля,
Блокнот мого серця відкриє.
Заслухаюсь в краплі дощу,
Хай скрипка минуле заграє,
Тобі всю образу прощу,
Хай снігом всю біль замітає!
Поблискує тепло камін
Любов поміж нами витає,
Ми вже не шукаєм краплин,
В обіймах твоїх- скрипка грає!
|