Білосніжні підсніжники Ти мені дарував, Парк зимово-засніжений Нас від всіх заховав. Білосніжнії квіти Провіщали весну. Тобі треба летіти – Залишаєш одну... Відцвітає любов, А тебе все нема. Ти кохану знайшов, Де ночує зима. Білосніжні підсніжники Провіщали не те. Почуття стати лишніми І на серці мете. Білосніжні підсніжники… Ледве стримую плач Поцілунками ніжними Ти благаєш «пробач». Білолосніжні підсніжники – Весняне вишиття. Ти казав, що із іншою Не склалóся життя. Білосніжні підсніжники, А на серці – печаль. Ми тоді були ніжними, Все змінилося, жаль. Білосніжні підсніжники Не повернуть наш рай – Стали ми зовсім різними. Рідний мій, прощавай. Я бажаю вам сонечка, Ти полюбиш її… Хай росте ваша донечка У щасливій сім’ї…
|