давненько не читав щось Ваше свіже. приємно дивуєте яскравою вишиванкою образів. хоча є незрозумілі дещо моменти - юги.вабою... але загалом сподобалось. класно. плюсую. гарних Вам образів. яскравості у цей нелегкий час. щасти!
Радий вам. З приводу Ваших зауважень - дякую. Ваба і юга присутні в словнику. А в тім... Ви на вісім днів старше за мене, тому я прислухатимуся до Ваших побажань. Мені дійсно приємна Ваша увага! Дякую.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")