В однім лиш подиху твоїм леліє пристарсть. Повірять очі пострілам чи в логіку, чи в більшість, та серце здавить всеодно капкан.
Чи варто шанси твої оцінити? Я не хотів зректись бажання. І в небо марно голосити в надії, в розпачі, немов востаннє пригубиш солоду златую чашу.
Послухай лиш як ти співаєш - В мене серденько калиніє. Клекоче, в ніжності згорає, і трохи, капельку олії - спалахне зірка наднова.
Колись можливо ти летіла у небі ластівкою ввись. У сонця теплоти молила для колосків пшениці ти колись, і досі пісня та лунає.
І голос сточений у вереск проб'ється ехом за горизонт під час кохання у готелі, де самотній номер лиш на двох чекає хтиві і доступні ночі.
І я волію, прагну поселити назавжди в серці погляд твій, По-хамськи тіло захопити, кігтями вп'ятись до крові. Горлань же дзвінко, стогоном залийся.
Ефір кипить, ряснієш золота, свистить повітря аж вуха закладає. В обох болить весни жадоба, обох цікавість таїни гукає, манить плодами збочених фантазій.
В устах твоїх залилось кармазином тепло і б'є фонтаном, променить. Вдиха душею у ніжністі розхристаній задуху зомлів я втративши на мить життя і смерті розуміння.
Вростає в подушку розпатране волосся, бешкетно грається почувши волю. Тіла блаженству разом піддалися від запаху інтиму, напившись алкоголю за межі хочеться, в п'янкі простори.
Заглянув місяць у вікно з підозрою що хтось не спить. Зім'ята... З потом білизна... На ній дві постаті втомлено сопуть. Готель чекає наступну ніч...
Написали, як собі бажали і почуття, то Ваші особисті, можливо у них пристрасть... А от любові мало, майже нема... Та й розмір вірша, можна, теж підправити, тоді у ньому з"явиться душа....
Багато нових слів , не знаю чи доцільних ... Ритм спонтанно - імпровізаційний , але стукає в серце , імпульс для любові є , любов відчувається ще слабо , можливо до почуття потрібно ще більш точних слів .. чи ще чогось ... мені здається бракує найбільше ще холодної точності , до гарячого надхненного бажання висловити все що у душі . Шукайте далі . Надхнення вам !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")