Не запалюй свічку завчасу,
Поки ніч у сутінках блукає,
В надвечір*я десь зникає сум,
А натомість радість оживає.
Не запалюй свічку, не світи,
Наполохать тишу не примушуй.
Ти не бійся ночі темноти-
Слід лякатись темені у душах.
Не запалюй свічку, відпочинь,
Та лиш вітер колихнув порт*єри,
Знайдемо з тобою сто причин, Щоб чужому не відкрити двері.
Не запалюй свічку, коли я
Світла уже бачити не хочу.
Швидкоплинна радосте моя ,
Світла промінь у життєвій ночі .
Не запалюй свічку завчасу…
|