Ти так хотіла бути вільною,
Летіти пташкою на світло.
Та крила хтось тобі зв'язав,
Тебе спіймав і не пускав.
Ти так хотіла бути ніжною,
Цвісти трояндою білосніжною.
Але шипи твої відлякують,
Ніхто не хоче сказати дякую.
Ти так хотіла бути коханою,
Та не загоїлися рани.
Тебе покинув увесь світ,
Тепер самотній твій політ.
Ти так хотіла просто жити,
Ангелом стала, щоб полюбити.
Віддала ти все, що мала,
Проте душу не віддала.
|