Пане Укране, мої шляхи з Ним давним-давно розійшлися і хтозна, чи перетнуться ще колись. Вірш - чудове нагадування, що почуття були. Тепер бракує сміливості тільки зізнатися, хто надихнув на нього....
Пане Олесю, дякую за візит і уважне прочитання, та я зовсім не відчуваю проблем у другому рядку. Якщо Вам це не завдасть клопоту, то тикніть мене носом, як кажуть конкретніше...
Будь ласка,ось ритмограма першого катрена:наголос-1,без наголосу- - -1-1-1-1-1- -1-1--1-11 -1-1-1-1-1- -1-1-1-1-1, далі все без запинань.Вибачте, якщо моє пояснення Вам незрозуміле.
Рада, що сподобалося! Мене як автора це надзвичайно тішить Описку вже виправляю. Дякую!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")