Так холодно коли тебе нема Коли мороз малює квіти літом, Коли навколо лиш одна зима. Та ти незнаєш вже чому радіти. Так холодно коли звучать слова, Які несуть в собі страшну розлуку, А ти - не ти, і неба вже нема. І голос мій для тебе вже без звуку. Так гірко: ти в обіймах не моїх Смієшся не мені, йому шепочеш Слова кохання. Линуть з уст твоїх Для нього долю хтось уже пророче. Так сумно. Поховав свою любов І на могилу положив великий камінь, Та все ще вірю, що воскресне вона знов І будеш ти моя, мій ніжний ангел.
|