Солодкі дні чарівного кохання І ніч як день із пісні соловя Співають … Лише ти , лиш ти Моя обрана Ти всесвіт мій , ти шлях мого життя . Це ніби чари від весни квіткові Ти ніби вітер в душу навіваєш сни Бо я живу , живу тепер лише в любові Без тебе світ не має вже краси . Дала плоди життя мені в науку Світ гине без любові й я помру Й дарма … Живу тепер в розлуці - мої муки , Без тебе я на світі й не живу .
Чудова інтимна лірика. Навіть важко сказати, що це твір, бо це - ароматний подих закоханої душі. Дякую за подарунок - справжні людські почуття. Творчої наснаги.
В коханні все прекрасно!!! Бажаю Вам Любові! Дуже красивий вірш!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")