Розбите серце на частини, душа кричить: "Спаси, болить"! Здається , що без тебе згину, Все моє тіло з розпачу тремтить. Я не одна така, я знаю. Ти не один такий- теж знаю я. Десь зовсім поруч на мене ВІН одну чекає. Один-єдиний, рідний, дорогий. Не скаже ВІН слова болючі, Він не обманить, правдиві з уст звучатимуть слова. Для мене стане в світі самим лутчим. Такою ж буду і для нього я.
|