Скільки світла в єдиному слові кохання,
Скільки віри й надії в ніжнім слові бажання.
Ти зумій лиш відчути тепло від людей,
Не пройде без любові жоден прожитий день.
Скільки щирих облич ти зустрінеш в дорозі,
Щастя поруч живе - воно вже на порозі.
Лиш відкрий своє серце для нових почуттів,
Хвилей кохання на вас зійде з берегів.
Ти не бійся віддатись йому до останку,
Завжди поруч, разом, з ночі і до світанку.
В пестливих обіймах ти забудеш про втрати,
В цю мить зайві слова, спробуй просто мовчати!
|