ХТО ТИ ДЕ
Хто ти, де, а то може чекаю даремно,
І сьогодні повз мене, не дивлячи в очі, пройдеш?
День жовтневий ясніє, що ж у серці так темно,
Де ж поділось те щастя без вад і без меж?
Скочив ніччю із ліжка, бо знов ти наснилась.
А у хаті самотньо і дощ за вікном.
Марний, серце, твій стукіт.- вже б краще навік зупинилось,
Нащо час відбиваєш, мой той метроном?
Адже він весь пустий— до останньої хвильки,
І надія усі загубила слова.
Хто ти, де? Не ховайсь! А приходь і торкнись мене тільки,
Щоб відчув я, що ти не химерна, а тепла, жива.
1993
Додав: вершник (09.10.2015)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Вірші про кохання
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1186 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 3
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА