Танцюй, танцюй зі мною ,нехай цвіте любов,
Тримай, цілуй до болю, під музику оков,
Я вся твоя, метелик, що зловився в сітку,
Якого ти зaбрав давно із квітки в літку,
Коли пила нектар кохання,
Це диво першого пізнання,
А музикa шаліла, швидшав крок!
Коли акорди вже не всилі зупинити,
В твоїх обіймах я горю, тобою гріта,
Хай ллється пісня й падає на нас росою,
Освіжує і обдаровує красою,
Уста пашать, а ми кружляєм,
І цього танку не спиняєм.
П`янію, п`ю , твою палку любов
|