Скажи,клене.
Під горбочком у гаю,
Де клен розростався
Здибав дівчину свою
Вперше закохався.
Ой дівчино,дівчино
Я тебе попрошу
Завтра підем у кіно
На драму хорошу.
Де сільрада у селі
Буду я чекати
А чи дозвіл дасть мені
Моя рідна мати.
Надвечір’я у неділю
Дівча, ще не знає
Стоїть мати на подвір’ї
Її не пускає.
Чи то сон такий наснився
Місяць виглядає
Хлопець в дівчину влюбився
Та мати не знає.
Клене,клене-не шуми
Зорі не згасають
Чому клене,такі сни
На світі бувають.
Додав: 0997030561 (24.02.2016)
| Автор: © Володимир Олійник
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА