Хочеться просто зрозуміти – чи варто жити? Чи варто посміхатись, чогось добиватись в житті? Далека мрія і не одна стихія, Та легко зупинитись, сховатись, зламатись. Не варто говорити, брехнею маскуватись, дізнаюсь, Я правду розгадаю, неправду спалю, заховаю далеко від тебе, щоб очі завжди звертались до неба, А не до пекла, де біль і муки, цього нам не треба. Нам би боротись, до сонця руки простягати, співати пісні про кохання, перше і останнє, з ночі до рання. Кохання не справжнє, люди забувають, забивають, не дбають, Воно крихке – розіб’ється і до купи вже ніяк не збереться знову. Я відчуваю – почала самостійно безглузду розмову, Бо ти чути не хочеш, відвертаєш холодні очі. Ці безжалісні очі, які в душі моїй вогонь запалили, Тепер горить все, палає, дощенту згорає, біль не вщухає. Невже я варта того, як ти зі мною повівся? Для мене світ змінився, затьмарився, загубився. Пройшла холодна злива – вона надію безболісно змила. Надії нема – не повернеться. Не розірветься душа моя на двоє, вона або моя, або вона з тобою. Тобі вона не треба, а за тобою навіть сумує небо. Тобі все одно. У тебе життя розквітає, співає, грає, А моє – марніє, тьмяніє, зітхає, не відпускає все те, що було, бо я забувати його не збираюсь, І хоч розумію, що треба продовжувати, та я вагаюсь. Мені це потрібно, для мене усе це занадто рідне. Ти можеш забути, запити, спалити, та не відпустити. Бо ти – мій світ, і над усе я хочу бути світом твоїм. Не мовчи, скажи, відповіді на питання мої знайди. Просто хотіла зрозуміти, чи варто тебе любити? Триматись, боротись, хотіти, чи варто жити?
великі розміри життя і розміркуванням повна голова
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")