Склонюсь перед тобою мила В твої обійми погружусь я лиш за те,щоб ти любила За тебе Богу помолюсь Та долі усмішка зловтішна Ножем по серцю моїм б'є Чому ж це ти така невтішна Чому.о серденько моє? Вже досить слів,казати марно Бо в моїм серці тільки ти в твоїх очах я тону морем в обіймах твоїх самоти...
|