Мирослава, ти знову повертаєш на шлях із якого, здавалося, судячи з останнього вірша, зійшла. Наші ВЧОРАШНІ КРИКИ З МОСТА виявилися марними. Нікого і нічого не хоче чути СЕРЦЕ, ЩО ЗНОВ ПОКОХАЛО. Дякую.
А не треба кричати, голос порвете. Чути справді нікого не хочу. А не подобається, не читайте. Коментарі звісно пишіть. Я вже звикла до негативного ставлення до себе. Мені не звикати до насмішок і позорів. Тому, хи-хи.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")