Люби мене
Серце не з каменю, гупає, крається,
Кров’ю в клепсидру додолу зливається,
Хочеш, вкуси мене, ріж мене, рви мене,
Тільки люби мене, чуєш? Люби мене!
Не викидай мене, чуєш, як стукає,
Не випробовуй мене ти розлукою,
Так, я слабкий, хоч багато витримую,
Чуєш? Люби мене, просто люби мене!
Навіть старезний, із пам’яттю стертою,
І на одрі я лежатиму смертному,
Буду тебе називати по імені.
Тільки люби мене, тільки люби мене!
Так, я не ангел і навіть не каюся.
Так, непокірний і часто брикаюся.
Вибач, що часом буваю нестриманий,
Просто люби мене, просто люби мене!
Чуєш? Без тебе я навіть не дихаю.
Піду у вічність ходою я тихою,
Чи розірвуся вулканом, лавиною?
Слухай, люби мене, просто люби мене!
Додав: sergeycsd (12.11.2016)
| Автор: © Сергій Пікарось
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА