Заколисана думка,
Спить в зимовій тиші,
І чека поцілунка,
Рушія для душі.
Все прикрито туманом,
Мов забуте кіно,
А холодна омана,
Скалить зуби в вікно.
Я не сплю, я чекаю,
Що завіса впаде,
І життя водограєм
Задзюрчить, зацвіте!
У житті нема спину,
Вдвох- стаємо одно,
Бо любов це перлина,
Богом дана давно!
І розквітнуть знов квіти-
Думо, вгору лети!
В теплих променях літа,
Буду я, будеш ти!
|