Стук- стук,стук-стук, стук-стук, стук-стук,
Краплинки падають на брук,
Виблискують мов намистинки,
А там вгорі нові хмарики,
Густішають в бажанні злук.
Стук-стук, стук-стук, стук-стук, стук-стук,
Я чую в серці пісні гук,
І серпанкОві визерунки,
Немов весняні подарунки,
Несуться з простору до рук.
Стук-стук, стук-стук, стук-стук, стук-стук,
Зловила ніжний пісні звук,
У ньому знов бринить кохання,
Твої цілунки, присягання,
Краплинки щастя , стук, стук, стук!
|